dilluns, 23 de desembre del 2013

Bon Nadal

Us ensenyo el pessebre que tenim a casa amb detallets de patchwork. El terra es un camí de taula fet amb teles nadalenques que vaig fer l'any passat a classe i l'arbre de conjunt també.  Les novetats d'aquest any han estat les llums, el gat i les gallines, pero la que més m'agrada es l'arbre de nadal que vam fer amb el meu fill. Ah, i les estrelles ens les va regalar una amiga, la Sandra, l'any passat.


NADAL
ÉS TEMPS DE PAU
AMOR I ALEGRIA,
QUE SIGUI NADAL
CADA DIA!

Bon Nadal i Feliç 2014!!!

dilluns, 9 de desembre del 2013

Bosses per el berenar

Fa molts dies que tinc fetes aquestes bosses i ja no hi pensava a ensenyar-les. Són unes bosses per posar el berenar dels meus peques quan surten de classe. Vaig cosir a mà la paraula berenar i la veritat es que ha quedat molt xulo.


Per cert, la tela dels víkings la vaig treure de Sitges. Mai se sap quan faràs servir una tela que has comprat sense cap projecte en ment.

Més bebes!!

D'aquí poc naixerà un altre bebè i la meva cosina li vol fer un regalet fet a mà. Em va encarregar dues cartilles pel llibret sanitari, una pel germà i l'altre pel bebè.


I per acabar el detallet la meva tieta em va demanar que li fes una bosseta per posar el canviador que li van fer, vaig aconseguir les mateixes teles del canviador i així ho tindrà de conjunt.


Ja m'agradaria veure la cara que fa quan vegi la bossa feta amb la mateixa tela. 
Espero que li agradi i que li vagi molt bé el part.

Benvinguda Aina!!!

El 19 de novembre va néixer l'Aina, la filla de la meva amiga. El cap de setmana anterior li vaig començar a fer un sonall a ganxet, un conill bípede que vaig treure del tutorial que va posar Lanukas,  el podreu trobar aquí. 
 


M'encanta!!! Me l'hagues quedat jo... hi vaig posar ulls de seguretat, era la primera vegada que en feia servir.
Sé que a l'Aina li va agradar molt ;)

Gorros de crochet

Fa molts dies que no escric res, no us penseu que m'he oblidat del meu blog, em falten hores... la feina, la família, els meus hobbies... no tinc tantes hores i al final hem de retallar per algun lloc. 
Això ho dic perquè no tinc perdó per no haver publicat aquesta entrada abans. El dissabte 23 de novembre vaig fer una classe per ensenyar a fer un gorro myboshi, van venir dues amigues meves i vàrem estar tot el matí fent i desfent.
Les llanes, el tutorial i el ganxet són de myboshi, la veritat és que queden uns gorros molt xulos. 
Ara ja m'he comprat el llibre i espero fer alguna classe mes.




 
Gràcies a l'Astrid i a la Laura per venir, haig de dir que l'Astrid ja té les llanes per fer-ne dos més!! Apa ja saps, a treballar. I jo...ja no sé cuantes en tinc...jajaja això és un vici!!!